Logo

Konsultationer

Välkommen till privata sessioner på Norra Dorkarbyvägen 9B i Strömsbergs Bruk!

Här kan du välja mellan flera olika metoder:
Hypnosterapi
Hypnos är ett fullständigt naturligt fenomen, ett behagligt och avslappnat tillstånd. Det kan enkelt förklaras med ett förändrat medvetandetillstånd, där yttervärlden upplevs mindre viktig och en inre fokusering äger rum. Jag guidar dig igenom en session som stödjer dig i att släppa taget om rädslor, oönskade beteenden och gamla mönster som du kan ha fastnat i.

Tidigare Liv
Via det undermedvetna sinnet är det möjligt att nå Tidigare Liv. När du gör en resa till ett annat liv kommer du att uppleva händelser och känslor som på ett påtagligt sätt ofta påverkar dig i det liv du lever idag. Det gör det möjligt för dig att förstå ditt agerande i olika sammanhang. Ofta handlar det om vissa mönster i ditt beteende, hämningar av olika slag och att förstå och hantera den familj du lever med idag.

Cellminnesmålning Alltfler forskare är övertygade om att våra minnen lagras i kroppens celler som cellminnen, och inte i hjärnan som tidigare ansetts. Dessa cellminnen är en del av vårt energisystem som omger och genomsyrar oss. Genom din starka intention och en målningsövning har du möjlighet att släppa taget om de destruktiva cellminnen som belastar ditt system. Istället kan du befästa ett nytt starkt cellminne genom målning som leder dig vidare i din personliga och andliga utveckling.

Andlig vägledning med målning
Känner du dig osäker i livet, står inför vägval eller bara behöver en puff framåt? Under denna sessionen guidar jag dig samtidigt som jag målar en målning med de färger finns i din aura. Genom inspiration från andevärlden använder jag de färger, former och symboler som representerar din personlighet, dina förhoppningar och önskningar, starka sidor och utmaningar i livet. Du får också ett meddelande från andevärlden.

Andlig vägledning på telefon eller online Behöver du få ordning på dina tankar, balansera ditt system eller bara prata om livet som kan kännas kaosartat just nu? Jag är ditt bollplank, ger dig möjlighet att tänka i ett större perspektiv och kan också ge dig distanshealing under den här stunden om du vill. Vägledningen sker på telefon eller online på Zoom.

Välkommen att kontakta mig, Ulla på tel: 070-656 60 46 eller maila info@beeyond.se
Jag finns också på BokaDirekt, Beeyond


When?

August 5th, 01:00pm - 06:00pm

Where?

Beeyond, Norra Dorkarbyvägen 9B, Strömsbergs Bruk


Show all events

Beeyond
Norra Dorkarbyvägen 9B
815 96 Strömsbergs Bruk


+46706566046
info@beeyond.se

View Ulla Alvarsdotter's profile on LinkedIn

Did you know that Beeyond has a newsletter?