Logo

Kursen "Landa"

Är du nyfiken på vad som finns inom dig men bortom ditt medvetna sinne? Vill du minska egots makt över dig, spränga gränser och släppa ut den inneboende känslan av kärlek till dig själv?

Samarbetet mellan Kerstin "Tetti" Frid på Amyris och mig, Ulla Alvarsdotter på Beeyond, tar nu ordentlig fart och i vår fortsätter vi med våra kurser. Passa på att anmäla dig snarast då det är begränsat antal platser!

Innerspace är namnet på vårt samarbete och våra kurser håller vi på HelhetsHälsan, Torsgatan 8B i Stockholm. Vi välkomnar dig till våra kurser som ger möjlighet till inre växande, expansion och utveckling i en inspirerande och glädjefylld miljö. Våga vara i ditt inre rum och låt ditt inre ljus växa och expandera. Vi skapar tillsammans en varm, kärleksfull och trygg miljö - du är rätt hur du än är.

Under kurserna använder vi oss av färger, toner, meditationer, transarbete och energilekar för att öppna inre dörrar så att förändringar blir möjliga. Kursinnehållet är dynamiskt och kan komma att förändras utifrån gruppens sammansättning. En del av kursinnehållet kommer att kanaliseras på plats genom transarbete från oss kursledare.

Landa - Lyft
Kursen ”Landa - Lyft” består av två kurshelger som är fristående och ändå hör ihop. Mellan kurshelgerna får du övningar att göra hemma. Du kan välja att bara gå första delen ”Landa” om du vill. Flyg Det finns en fristående fortsättningskurs, som vi kallar ”Flyg”. Den är endast till för dig som gått kursen ” Landa - Lyft”.

Möjlighet till expansion ökar för varje kursdag eftersom din inre trygghet får växa och bli stark, slå rot i ditt inre - som en källa som aldrig sinar.

Kurserna hålls på HelhetsHälsan, Torsgatan 8B, Stockholm (vid Norra Bantorget) Vi bjuder på kaffe, te och frukt.

Boka tidigt-rabatt!

Kurstillfället ”Landa” 9-10 februari 2019 (kl 10.00 - 16.30 båda dagarna)
Kurspris: 3 200 kr fram till 10 januari
Från 11 januari är priset 3 700 kr

Kurstillfället ”Lyft” 9-10 mars 2019 (kl 10.00 - 16.30 båda dagarna)
Kurspris: 3 200 kr fram till 10 februari Från 11 februari är priset 3 700 kr

När du anmält dig skickar vi ut en faktura och din plats är bokad. Din anmälan är bindande när betalningen är gjord. Vid avbokning återfås kursavgiften minus 500 kr (omkostnader) endast vid uppvisande av läkarintyg. Max antal personer på kursen är 12 st.

Kursledare:
Ulla Alvarsdotter
Kerstin ”Tetti” Frid

Anmälan till Ulla på mail:info@beeyond.se, telefon eller sms: 070-656 60 46
Tetti på mail: info@amyris.se, telefon eller sms: 070-278 61 01

Varmt välkommen!

Presentation: Ulla arbetar i Stockholm och erbjuder där Hypnosterapi, Tidigare Liv-sessioner, Privatsittningar med målning och Transhealing. Hon har även kurser i Transhealing och Transmediumskap samt är återförsäljare för Scandinavian Herbs hudvårdsprodukter.
Hemsida: www.beeyond.se

Tetti har egen lokal i Knivsta och erbjuder där Klassisk massage, Laserterapi, Aromaterapibehandlingar, Hypnosterapi, Tidigare Liv-sessioner, Energibalansering och Instant Transformation. Hon har kurser i Transmediumskap samt säljer Biofotonprodukter och andra hälsoprodukter.
Hemsida: www.amyris.se

Både Ulla och Tetti jobbar i trans 3-4 tillfällen i månaden, för att utveckla sig själva och också förmedla budskap till andra genom tal och skrift.


När?

9:e februari 10:00 - 10:e februari 16:30

Var?

HelhetsHälsan, Torsgatan 8B, Stockholm


Visa alla evenemang

Beeyond
Adamsbergs Gård 4 A
762 91 Rimbo


0706566046
info@beeyond.se

View Ulla Alvarsdotter's profile on LinkedIn

Du vet väl att Beeyond har ett nyhetsbrev?