Logo

Resor

Evenemang


John of God - Brasilien

Följ med till John of God i Brasilien. Där kan du möta människor från världens alla hörn på hans center Casa de Dom Inácio. John of God heter egentligen Joao Texeira de Faria och är sannolikt en av världens mest kända healers.
Läs mer på www.weforyou.se


Spa Dolenjske Toplice i Slovenien

Här erbjuds du en fantastisk resa för kropp och själ. På Spa Dolenjske Toplice kan du bada hela dagarna i 32 grader varmt termalvatten. Redan så tidigt som 1770 blev vattnets medicinska fördelar analyserade och vetenskapligt kända. Sedan dess har Spa Dolenjske Toplice varit en av Europas mest välrenommerade kurorter.
I resan ingår 16 behandlingar som centrets läkare anpassar för dig när ni träffas första gången. Målet är att de ska möta dina specifika behov på bästa sätt. Ni träffas därefter en gång till och följer upp resultaten. Behandlingarna är bra för alla former av besvär i rörelseapparaten, speciellt reumatiska. De är även verksamma för högt blodtryck, neurologiska sjukdomar, diabetes, kronisk trötthetssyndrom, fibromyalgi, eksem och autoimmuna sjukdomar. Många åker till Spa Dolenjske Toplice för att återhämta sig efter operationer.
Läs mer på www.weforyou.se


Vinsafari på Terme Dolenjske Toplice i Slovenien

Följ med oss på en fantastisk vinsafari bland Sloveniens okända vinregioner! Du får möjlighet att provsmaka och köpa lokala odlares egenproducerade viner och också höra fantastiska historier om hur vinproduktionen utvecklats från romartiden och fram till idag. Slovenien är ett land på frammarsch och har utsetts till ett av de hetaste resmålen 2014.
Läs mer på www.weforyou.se


Beeyond
Adamsbergs Gård 4 A
762 91 Rimbo


0706566046
info@beeyond.se

View Ulla Alvarsdotter's profile on LinkedIn

Du vet väl att Beeyond har ett nyhetsbrev?