Logo

Transhealingkurs

Välkommen till transhealingkurs!

Transhealing är ett sätt att gå vidare utifrån de mer ”vanliga” healingmetoderna. Här får du möjlighet att koppla bort ditt sinne och vara mentalt helt utanför healingprocessen. Det ger ett starkare och klarare flöde genom dig som kanal och kan vara den enklaste och mest effektiva metoden.

Kursinnehåll: Meditationer
Förklaring och diskussion runt transhealing
Transhealingövningar
Massor av insikter

När du går från kursen är du fullt förberedd till att utöva transhealing

Ledare: Ulla Alvarsdotter
Pris: 3 200 kr, fika ingår
Plats: Beeyond, Lilla Brogatan 8 B centralt i Norrtälje
Anmälan och mer information: Ulla Alvarsdotter tel: 070-656 60 46 eller info@beeyond.se

Känn dig varmt välkommen!

Referenser:
Det bästa med transhealing är enkelheten i utförandet och att du som lärare går igenom processen noggrant innan vi själva praktiserar den. Lätt och så rätt! - Fredrik

Ulla som person och kursledare är underbar! Hon förklarar allt på ett enkelt sätt, oavsett vilken nivå man befinner sig på. Transhealingkursen har fört min healing till en helt ny nivå, som jag inte trodde var möjlig. - Caroline

Mer om Ulla Alvarsdotter:
Ulla är idrottslärare i grunden och har arbetat på alla stadier i skolans värld i över 20 år. Intresset för sinnet och tankens kraft ledde till Hypnosutbildning för Jörgen Sundvall, där hon har gått baskurs, avancerad kurs och även Tidigare Liv-utbildning. Hypnos ingår som en stor del av hennes erbjudande om sessioner idag.
Den personliga och andliga utvecklingen har hon främst fått genom kurser för internationella kursledare inom organisationen ISF (International Spiritualist Federation). Där sitter Ulla i styrelsen sedan flera år tillbaka och är också den svenska representanten.

Healing, transmediumskap, mentalt mediumskap och Spirit Art är områden som Ulla arbetar och även håller kurser i, både i Sverige och inom organisationen ISF.
Ulla har lång erfarenhet av transmediumskap, både som transhealer och inom området hypnos. Hon jobbar aktivt med andlighet på olika sätt inom sitt företag Beeyond, som terapeut, kursledare och ljusarbetare.

Under en privatsittning använder hon färger och målar en bild, vilket ger extra nyans och energi åt stunden, klienten får också ta med sig målningen hem.

I plattformen "InnerSpace - unlimited power" anordnar Ulla tillsammans med kollegan Kerstin "Tetti" Frid kurser, workshops och event i personlig, andlig och själslig utveckling.

Tillsammans med sin syster Ann-Marie Alvarsdotter har Ulla också utställningar och försäljning av konst inom ”Sisters of Light”.


När?

10:e oktober 10:00 - 11:e oktober 16:30

Var?

Beeyond, Lilla Brogatan 8 B, 761 30 Norrtälje


Visa alla evenemang

Beeyond
Rådmansgatan 17
761 40 Norrtälje


0706566046
info@beeyond.se

View Ulla Alvarsdotter's profile on LinkedIn

Du vet väl att Beeyond har ett nyhetsbrev?