Logo

Spirit Art med kanalisering

Denna session ger dig en vägledning om var du står i livet, samt en hjälp att komma vidare utifrån din nuvarande position. Om du känner dig osäker i livet, om du står inför vägval eller bara behöver en puff framåt, kan denna stund hjälpa dig.

Hur går det till?

Under en spirit art med kanalisering "tonar jag in" och känner av din aura - jobbar "psychic".   Jag blir inspirerad från andevärlden och använder de färger, former och symboler som representerar din personlighet, dina förhoppningar och önskningar, dina starka sidor och utmaningar i livet. I samband med att jag målar förklarar jag även färgernas betydelse. På slutet av sessionen låter jag en nära vän/släkting till dig som gått över till andra sidan eller någon annan från andevärlden, komma igenom och lämna ett budskap. Du får ta målningen med dig hem, och min målsättning är att du går stärkt och glad från sessionen, att du känner att du har fått kraft och inspiration att gå vidare i ditt liv.

Går även att göra via Skype, då skickas målningen till dig.


Growth

Priser

Spirit Art med kanalisering (45 min.) 800 kr

Kommentarer

Ulla Alvarsdotter är en människa med en sällsynt värme och klarhet. Hennes vägledning genom måleri, identifierade och satte ord på exakt vad jag kände och hjälpte mig att komma vidare, att prioritera det som på riktigt ger mening och lycka i livet.

/ Maria


Beeyond
Norra Dorkarbyvägen 9B
815 96 Strömsbergs Bruk


0706566046
info@beeyond.se

View Ulla Alvarsdotter's profile on LinkedIn

Du vet väl att Beeyond har ett nyhetsbrev?