Logo

Kurser

Evenemang


Transhealingkurs

Transhealing är ett sätt att gå vidare utifrån de mer ”vanliga” healingmetoderna. Här får du möjlighet att koppla bort ditt sinne och vara mentalt helt utanför healingprocessen. Det ger ett starkare och klarare flöde genom dig som kanal och kan vara den enklaste och mest effektiva metoden.

Ulla har lång erfarenhet av transarbete, både som transhealer och inom området hypnos. Hon jobbar aktivt med andlighet på olika sätt inom sitt företag Beeyond, som terapeut, kursledare och ljusarbetare. Kursen innehåller meditationer, healingövningar och massor av insikter.Det bästa med transhealing är enkelheten i utförandet och att du som lärare går igenom processen noggrant innan vi själva praktiserar den. Lätt och så rätt!

Fredrik

Ulla som person och kursledare är underbar! Hon förklarar allt på ett enkelt sätt, oavsett vilken nivå man befinner sig på. Transhealingkursen har fört min healing till en helt ny nivå, som jag inte trodde var möjlig.

Caroline

Transmediumkurs

Ulla håller transmediumkurser tillsammans med sin syster Ann-Marie Alvarsdotter, och ibland håller hon dem själv.

Under transmediumkursen har du möjlighet att utveckla dina förmågor i transmediumskap under en glädjefylld och insiktsfull helg tillsammans med andevärlden och systrarna Alvarsdotter. 

Transen är ett av de mest direkta sätten för andevärlden att förmedla budskap och healing på. Genom att du som medium ställer dig åt sidan och tillåter andevärlden att använda dig och din kropp, blir det som förmedlas rent och kraftfullt. 

Ulla och Ann-Marie har lång erfarenhet av transarbete, både som transhealers och inom området hypnos. De jobbar aktivt med andlighet på olika sätt inom sina företag, som terapeuter, kursledare och ljusarbetare.

Kursen innehåller meditationer, transövningar och soulrescuing.

Tvådagarskurs.


Jag vill tacka alla för en helt otrolig helg på transkursen!

Vilka energier som var i omlopp!

Vill ge dig Ulla en hjärtlig eloge för att du på ett lättsamt, fint och inkännande sätt 
kunde förmedla oss denna kunskap. Kan varmt rekommendera dig som lärare.

Maria Jensen


Beeyond
Norra Dorkarbyvägen 9B
815 96 Strömsbergs Bruk


0706566046
info@beeyond.se

View Ulla Alvarsdotter's profile on LinkedIn

Du vet väl att Beeyond har ett nyhetsbrev?